Knud Jensen & søn aut. El-installatør – elektriker på Bornholm i Aakirkeby

Hos Knud Jensen & Søn i Aakirkeby på Bornholm kan vi hjælpe dig med alle typer af elektriker-opgaver og el-installationer. Vores kompetencer spænder bredt, og vi er klar til at rykke ud til opgaver fra almindelige installationer og reparationer, til større komplekse installationer eksempelvis i forbindelse med nybyggeri og tilbygning. Vi beskæftiger os med alle slags el-installationer, herunder rådgivning om energioptimering, vedvarende og alternativ energi, elsyn, alarm-systemer og varmepumper – både for private og erhvervs- og landbrugskunder.

 

El-installation gennem flere generationer på Bornholm

Knud Jensen & Søn Aut. Elinstallatør har eksisteret i Aakirkeby i mange år og over flere generationer. Virksomheden drives i dag af elinstallatør Lars Funch Jensen. El-virksomheden beskæftiger i dag 10 veluddannede medarbejdere, som alle har forskellige kernekompetencer, bl.a. inden for automatik og automation, varmepumper og solceller. Vores el-montører sætter den faglige standard højt, og udfører ethvert stykke el-arbejde med stor professionalitet og ekspertise.

Elektriker Bornholm

El-arbejdet udføres med fokus på kundeservice og kvalitet

Det er afgørende for os, at vores kunder nyder godt af den bedste service og det bedste kvalitetsmæssige håndværk. Derfor overholder vores elektrikere altid de aftaler der indgås, både tids- og prismæssigt, og de følger op på opgaverne for at sikre din fulde tilfredshed.

Vores elinstallatører og elektrikere kører ud til en stor kundekreds på Bornholm, bl.a. til Rønne, Nexø, Vester Sømarken og Klemensker.

 

Vi løser alle typer el-opgaver

Hos Knud Jensen & Søn Aut. elinstallatør udfører vi el-opgaver for både private og erhvervskunder, og vi har mange opgaver inden for landbrug og for industrivirksomheder.

Herunder er eksempler på de typer af el-opgaver, som vi kan løse for dig eller din virksomhed:

Dygtige elektrikere og el-installatører

Knud Jensen & Søn er en professionel el-virksomhed, og vores elektrikere og elinstallatører er autoriserede og veluddannede inden for alle el-løsninger. Derfor er vi en oplagt samarbejdspartner for private, erhvervs-, industri- og landbrugskunder, og vi håndterer opgaver for offentlige institutioner, uanset om der er tale om nye installationer, el-reparationer eller serviceydelser.

 

Butik med el-salg og belysning

Du finder vores butik med el-artikler og et stort sortiment af lamper og andre belysningsartikler i Aakirkeby på Eskildsgade 10. Her er der altid en venlig ekspedient klar til at hjælpe og rådgive. Vi er medlem af Lysmesteren og El Salg, så du er sikret konkurrencedygtige priser og et stort udvalg.

 

Vi bor i Aakirkeby, og dækker hele Bornholm

Vi holder til i Aakirkeby, men dækker en stor kundekreds på hele Bornholm. Så om du eller din virksomhed bor i Rønne eller Nexø, så kommer vi gerne ud til dig.

 

Kontakt Knud Jensen & Søn

Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om opgaven er lille eller stor, om du er privat eller erhvervskunde. Du er meget velkommen i vores butik, og ellers kan du kontakte os på telefon eller email.

Tlf.:              56 97 41 52

Email:          lars@knudjensen-el.dk

Aut. El-installatør Bornholm

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 13 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 39679450