Belysning – LYSPUNKT Bornholm

belysning-bornholm

I Bornholms største belysningsbutik, finder du et stort sortiment af lamper og andre belysningsartikler. Vi er medlem af Danmarks nye belysningskæde. Lad dig inspirere af vores udstillinger i butikken og oplev lampen i sin fulde funktion inden et eventuelt køb.

 

I vores lampe sortiment har vi mærker som Verpan og Le Klint, men samtidig søger vi at ramme så bredt som muligt ved også at forhandle up-coming og trendsættende brands som Lightyears, Artemide og Secto Design.

 

Vi er autoriseret forhandler af LOUIS POULSEN og i butikken kan du se vores store sortiment. Se mere om LOUIS POULSEN her www.louispoulsen.dk

 

Velkommen hos LYSPUNKT Knud Jensen & Søn på Eskildsgade 10 i Aakirkeby – her er der altid en venlig ekspedient klar til at hjælpe og rådgive.

 

Vi ses i butikken!

Vores butik var i 2019 nomineret til en af de 5 flotteste butikker 

LYSPUNKT

 

LYSPUNKT er Danmarks nye belysningskæde med fokus på eksklusive designerlamper.

 

LYSPUNKT er skabt til alle Jer, der elsker smukt design, lækker finish og gennemtænkt funktionalitet. Og til alle Jer, der har drømt om at opleve verdens mest kendte og anerkendte designerlamper under samme tag. For Jer er LYSPUNKT det nye samlingspunkt.

 

Vi forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor blandt andet mærker som Louis Poulsen, Le Klint, Verpan, Artemide, Light Point samt Lampefeber er repræsenteret. Foruden designerlamper råder lyspunkt.dk over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør.

 

Se LYSPUNKT tilbudsavis her!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 10 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 2911 4080