Belysning – LYSPUNKT Bornholm

belysning-bornholm

I Bornholms største belysningsbutik, finder du et stort sortiment af lamper og andre belysningsartikler. Vi er medlem af Danmarks nye belysningskæde. Lad dig inspirere af vores udstillinger i butikken og oplev lampen i sin fulde funktion inden et eventuelt køb.

 

I vores lampe sortiment har vi mærker som Verpan og Le Klint, men samtidig søger vi at ramme så bredt som muligt ved også at forhandle up-coming og trendsættende brands som Lightyears, Artemide og Secto Design.

 

Vi er autoriseret forhandler af LOUIS POULSEN og i butikken kan du se vores store sortiment. Se mere om LOUIS POULSEN her www.louispoulsen.dk

 

Velkommen hos LYSPUNKT Knud Jensen & Søn på Eskildsgade 10 i Aakirkeby – her er der altid en venlig ekspedient klar til at hjælpe og rådgive.

 

Vi ses i butikken!

Vores butik var i 2019 nomineret til en af de 5 flotteste butikker 

LYSPUNKT

 

LYSPUNKT er Danmarks nye belysningskæde med fokus på eksklusive designerlamper.

 

LYSPUNKT er skabt til alle Jer, der elsker smukt design, lækker finish og gennemtænkt funktionalitet. Og til alle Jer, der har drømt om at opleve verdens mest kendte og anerkendte designerlamper under samme tag. For Jer er LYSPUNKT det nye samlingspunkt.

 

Vi forhandler et stort udvalg af designerlamper, hvor blandt andet mærker som Louis Poulsen, Le Klint, Verpan, Artemide, Light Point samt Lampefeber er repræsenteret. Foruden designerlamper råder lyspunkt.dk over et stort udvalg af lyskilder samt belysningstilbehør.

 

Se LYSPUNKT tilbudsavis her!

Lyspunkt Bornholm

LED Belysning på Bornholm

LED belysning er i dag den mest populære lyskilde i både private hjem og i enhver type af virksomhed. Her hos Knud Jensen & Søn står vores autoriserede rådgivere og elektrikere klar til at hjælpe med at finde den rette belysningstype og til installation og opsætning efterfølgende.

 

Spots, skinner, paneler mv. – professionel installation

Vi har mange års erfaring med udskiftning af belysning og opsætning af intelligente løsninger, og er det nyinstallation du søger, så er der også professionel hjælp at hente her. Er du ude efter en mere specialdesignet og særligt tilpasset belysningsløsning, så kan vi helt sikkert finde det rigtige setup, der både matcher dine design- og funktionsønsker, dine behov og din økonomi.

led-belysning-din-lokale-elektriker

Vores elektrikere og belysningsrådgivere kører ud til alle typer af opgaver på hele Bornholm.

Kontakt os på 56 97 41 52 eller lars@knudjensen-el.dk  det er altid uforpligtende at få et tilbud, og vi garanterer konkurrencedygtige priser.

Herunder kan du læse lidt mere om LED belysning til henholdsvis erhverv og private, ligesom vi beskriver lidt omkring specialløsninger inden for belysning.

Skal du have en ny belysningsløsning? 
Så står vi klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette løsning for lige præcis dig. 

Belysning-til-erhverv

LED belysning til virksomheder

Alle er interesserede i energibesparelser, og derfor har vi specialiseret os i netop energioptimering, også når det drejer sig om belysning til virksomheder.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation og opsætning af LED spots, rør, paneler, skinner, skinnespots, lysbånd og mange andre belysningstyper. Ud fra den nuværende belysning kan vi lave en konkret oversigt over de besparelser, som din virksomhed vil hente ved at lade os udskifte lyskilderne til LED.

Industrivirksomheder kan desuden med stor fordel udskifte de almindelige lysstofrør til LED rør – det er noget, der kan mærkes på bundlinjen!

Uanset om det drejer sig om udskiftning af butiksbelysning, industribelysning eller kontorbelysning med eller uden intelligente løsninger som lysstyring og sensorer, så kommer vi gerne på besøg, så du kan få et overblik over mulighederne og et uforpligtende tilbud på installationen.

Vi hjælper din virksomhed med alt inden for belysning

Vores energi- og belysningsrådgiver kan samtidig vejlede dig, så du er sikker på at ende op med den helt rette belysningsløsning. Der er mange ting at tage højde for, når det drejer sig om lyskilder i virksomheder, og vi ved præcis hvor og hvordan, at det er optimalt at sætte ind.

Vores energi- og belysningsrådgiver står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på 56 97 41 52 eller lars@knudjensen-el.dk – det er altid uforpligtende at få et tilbud, og vi garanterer konkurrencedygtige priser.

LED belysning til private

Vores elektrikere og rådgivere står klar til at hjælpe dig med udskiftning og valg af belysning i din bolig, ligesom vi er eksperter, når det gælder nybyggeri og renoveringsprojekter. LED belysning findes i mange design og typer. Mange armaturer har specielle funktioner, som kan tilkobles intelligente løsninger. Hvis du er i tvivl om, hvilke armaturer og producenter af belysning, der vil fungere optimalt til dine behov, så tag en uforpligtende snak med vores belysningsrådgiver. Vi er selvfølgelig kun interesserede i, at du får en løsning, som du bliver 100% tilfreds med.

Vi har bl.a. stor erfaring med installation af:

  • Spots til indbygning / integration i lofter, vægge og gulve – både indenfor og udendørs
  • Intelligent belysning – som lyssensorer, dagslysfølere og lysstyring med bl.a. lysdæmper (også IHC)
  • LED skinner og bånd – som giver et mere unikt look, og som kan tilpasses dine designønsker
  • LED paneler og mange andre typer af armaturer

Vi besøger dig gerne uforpligtende i dit hjem, så vi derved let kan afgøre, hvilke løsninger der egner sig bedst, og samtidig ser vi på installationsforholdende i de pågældende rum eller værelser, så du kan få et samlet tilbud.

 

LED belysning til private
LED belysning til hjemmet

Har du et specielt ønske til en løsning?

I dag findes der et utal af specialløsninger, når det drejer sig om belysning. Her hos Knud Jensen & Søn går vi meget højt op i at være helt up-to-date med de mest innovative belysningsløsninger på markedet. Derfor kan vi også hjælpe, hvis du har ønske om en specialdesignet løsning. Både når det gælder virksomheden eller det private hjem.

Forestil dig, at der under hvert trappetrin er monteret LED lysskinner, eller at der er sidder LED bånd langs vægge eller i mønstre på loftet. Mulighederne er utallige, så kun din fantasi kan sætte grænsen.

Vi samarbejder med nogle af de mest innovative belysningsproducenter på markedet, så tag en snak med os hvis du har et specielt ønske.

 

 

Hvorfor er LED det bedste valg?

  • El-forbruget til lyskilder kan reduceres med op til 90%
  • LED har en levetid på op til 50.000 timer – det er mellem 5 og 45 gange så lang levetid som bl.a. halogen-spots, lysstofrør og sparepærer
  • Du får en mere komfortabel og ensartet lyssætning
  • LED er mere miljøvenligt (ingen kviksølv), og du undgår Infrarød- og UV-stråling

 

Knud Jensen & Søn står for et godt resultat hver gang

Vores elektrikere og installatører opdaterer løbende deres viden inden for belysningsløsninger gennem efteruddannelse og kurser, ligesom vi altid overholder gældende installationskrav og lovgivning. Derudover samarbejder vi med branchens bedste leverandører og producenter, hvor det materiale vi anvender, altid er godkendt og kvalitetstestet.

Belysning-til-boligen

Kontakt os uforpligtende

Det koster dig ikke noget at indhente et tilbud på en belysningsløsning, eller at tage en snak med vores belysningsrådgiver angående dine muligheder. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 12 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 2911 4080