Få en effektiv kommunikationsløsning

Lad os hjælpe dig med at spare tid i en travl hverdag.

Et godt kommunikationssystem er afgørende for, at tingene glider nemmere i hverdagen – både for virksomheden og for den moderne familie. Det ved vi som rådgivende installatører.
Vi ved også, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationsløsninger, der får hverdagens arbejdsprocesser til at spille optimalt sammen.

 

Fra kommunikationsteknologi til installation af datakommunikation

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger.

Vores installatører er fagligt kompetente inden for alle områder af datakommunikation. De opgraderer løbende deres kompetencer via kurser og efteruddannelse. Med det formål at kunne levere den mest effektive kommunikationsløsning til dig.

Kommunikationsløsninger

Effektiv kommunikation med IP-telefoni og IHC

Teknologier som IHC og IP-telefoni er eksempler på effektive kommunikationsløsninger, der får tingene til at snakke bedre sammen. IP-telefoni giver bl.a. mulighed for samarbejde og arbejdsprocesser på kryds og tværs i virksomheden. Mens IHC giver mulighed for effektiv kommunikation i hjemmet mellem din boligs installationer.

 

Vi kan hjælpe med forskellige typer kommunikationsløsninger:

  • IP telefoni
  • Netværksløsninger
  • Trådløse netværk
  • Fiber
  • Certificeret udstyr

 

Hvorfor vælge os til datakommunikation?

Det skal du, fordi kommunikationsløsninger ligger os på sinde. Det betyder noget for os, hvis vi kan gøre din hverdag nemmere. Samtidig benytter vi moderne kommunikationsteknologi som installeres med et højt niveau af knowhow.

Vi leverer effektive løsninger på kommunikationsområdet til private og virksomheder – både lokalt og landsdækkende.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 11 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 39679450