Ladestander-bornholm-hybridbil-elbil

Opladning af din elbil derhjemme, i sommerhuset eller pĂĽ jobbet?

NĂĽr du skifter din diesel eller benzinbil til en elbil, skal overgangen vĂŚre sĂĽ nem som mulig. Det skal vĂŚre nemt for dig at fĂĽ opladet din elbil, og hvorfor ikke fĂĽ installeret en ladestander i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden?
Kontakt Knud Jensen og Søn på ☎️ 56 97 41 52 så finder vi sammen den løsning der passer til dig eller din virksomhed. Vi leverer og monterer din ladestander på hele Bornholm.

Fü en komplet løsning hos os

Vi er din totalleverandør når det kommer til din nye ladestander til din elbil. Det vil sige at vi står for rådgivningen inden købet. Vi finder sammen ud af, hvad dit behov er. Hvor den skal placeres og om dine udendørsstikkontakter kan tåle en længerevarende belastning, hvis ikke kommer vi med et tilbud på udskiftning og løser dette. Vi monterer din nye ladestander og søger selvfølgelig for at underviser dig i systemerne så du er helt tryg, når vi kører igen. Og skulle du have udfordringer, så er du altid velkommen til at kontakte os igen – vi har døgnservice og rykker altid ud når behovet er der.

Vi hjÌlper dig uanset, hvor du har købt ladestanderen til din elbil. Vi ved at mange für en ladestander med i bilkøbet, og der kan du selvfølgelig ogsü tage fat i os.

Kontakt os i dag på ☎️ 56 97 41 52 og lad os finde den bedste ladestander-løsning til dig. Vi leverer og monterer din nye ladestander på hele Bornholm.

 

Ladestander-bornholm-hybridbil-elbil

Kør miljøvenligt med en elbil

Elbiler og hybrid-biler er vigtige for den grønne og miljøvenlige udvikling i vores samfund.

Økonomisk sparer du meget pü privatøkonomien, nür du vÌlger at bruge elbil frem for benzin/diesel bil. Miljøbelastningen mindskes ogsü samtidig.

Måske er det svært at overskue skiftet til elbil? Mange overvejer nok en ekstra gang, fordi de mener det er svært at finde opladningsmuligheder eller er bekymrede for hvad det koster at oplade en elbil. Hos Knud Jensen og Søn besvarer vi dine spørgsmål – og vi leverer gerne din nye ladestander – både til hjemmet, kontoret eller til dit sommerhus.

 

Ladestander til mindre virksomheder

Vi ved, hvor vigtig det er at kunne oplade sin el-bil de steder, hvor man opholder sig flere timer af gangen, som fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor er det også en vigtig faktorer, at man som virksomhed kan tilbyde sine medarbejdere at oplade deres elbil på arbejdspladsen. Uanset hvilken type virksomhed man er – så kan der være gode fordele ved at tilbyde sine ansatte eller kunder, at kunne oplade deres bil netop hos jer.

Alt afhÌngig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, er der forskellige ladestander løsninger, der kan vÌre relevante for jer. Vi stür til leverer en komplet løsning, hvor i büde für rüdgivning, montering og installering.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️56 97 41 52

Ladestander til sommerhuset

Som sommerhusudlejer er det en god service, at gÌsterne nemt kan oplade elbilen, nür de er i dit sommerhus. Der findes mange forskellige ladestanderløsninger, og vi rüdgiver dig igennem processen, süledes at du für den ladestander, der passer bedst til dit behov.

Kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din sommerhus ☎️ 56 97 41 52

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 8 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 2911 4080