SOLAMAGIC varmelamper og terrassevarmere

Solamagic varmelamper

SOLAMAGIC har udviklet en række varmelamper og terrassevarmere i højeste kvalitet med fleksible monteringsmuligheder og i et unikt design.

Vi er autoriseret forhandler og installatør af alle varmeløsninger fra SOLAMAGIC. Vi har altid et godt tilbud på en varmelampe eller terrassevarmer, og ønsker du en specialløsning, så klarer vi også det.

Vi tilbyder professionel service og installation af varme udendørs for eksempelvis restauranter, cafeer og andre spisesteder, og selvfølgelig i dit private hjem eller i sommerhuset. Lige som du naturligvis kan få et tilbud på en terrassevarmer, som ikke inkluderer installation.

Mange af Solamagics varmelamper kan både bruges inde og ude.

Herunder er der mere information om de mange forskellige anvendelsessteder, monteringsmuligheder og meget mere.

Udendørsvarme med varmelamper fra SOLAMAGIC

Solamagics varmeløsninger er udviklet med de mest innovative og miljøskånsomme infrarøde teknologier. Det betyder, at du både får billig og effektiv varme udendørs (nogle modeller kan også placeres indendørs).

Solamagics varmelamper og terrassevarmere er verdenskendt for både kvalitet, effektivitet og design inden for mobile, integrerede og fastmonterede varmeløsninger udendørs. Nogle kan også bruges indenfor.

Solamagic har udviklet 3 helt unikke produktserier:

 • SOLAMAGIC BASIC
 • SOLAMAGIC ECO+ PRO
 • SOLAMAGIC S1+ PREMIUM

Vi fører alle modeller og størrelser. Kontakt os for råd om den bedste varmeløsning. Som autoriseret forhandler og som medlem af TS-gruppen kan vi tilbyde de bedste priser – uanset antal og prisniveau.

 

Varmelamper fra solamagic

Varmelamper til restaurant, hotel og café – flere gæster øger omsætningen

Varmelamper og terrassevarmere ved restauranter, hoteller og cafeer med udendørsarealer, er med til at tiltrække flere kunder – hele året – og dermed øge omsætningen. Vi har set mange eksempler på, at investering i udendørs varme med Solamagics kvalitetsprodukter ofte tjener sig selv ind på ganske få uger.

Udendørsservering i det danske vejr tiltaler normalvis de færreste, men er der pludselig varme fra varmelamper, så vil mange vælge en plads i den friske luft.

 

Gas vs. el

Bruger du gas til opvarmning af udendørsarealer, kan du spare op til 80% på regningen til udendørsopvarmning, hvis du skifter til de eldrevne varmeløsninger. En varmelampe fra Solamagic bruger kun 2,85 kr. i timen, og en enkelt kan opvarme et areal på op til 17 m2.

 

Varmelamper til lager, produktionshal eller byggeplads

Varmelamper er også både effektive og energibesparende, når de anvendes på byggepladsen, lageret, i varemodtagelsen eller i andre delvist lukkede områder. Med Solamagics varmelamper får du varme når og hvor, du har brug for den. Det giver både en større komfort for medarbejderne, og samtidig er det en billigere løsning end eksempelvis varmeblæsere.

Terrassevarmer til have, terrasse eller altan

Kunne det ikke være skønt at forlænge tiden udendørs? Solamagics terrassevarmere gør det muligt at forlænge hyggestunderne i den friske luft. Husets terrasse, have eller altan kan hurtigt gå hen og blive favoritstedet, og Solamagic byder på alverdens mulige monteringsløsninger, så du ikke behøver at begrænse dig. Der findes bl.a. terrassevarmere til indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med.

Vi kan hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen.

Eksempler på anvendelsessteder med Solamagics terrassevarmere og andre typer varmelamper:

 • Haven
 • Terrassen
 • Altanen
 • Udestuen
 • Redskabsrummet
 • Skuret
 • Vådrummet
 • Campingturen

og meget meget mere.

Vi kan også levere og installere specialløsninger; hvad siger du for eksempel til en terrassevarmer med integreret MP3-afspiller? Eller indbygget lys? Måske en i pink eller blå?

 

Fordele med terrassevarmere og varmelamper fra Solamagic:

 • Billig i drift: I drift er de markedets billigste med et forbrug på kun 2,85 kr. på strøm i timen. Det er 80% billigere end gasvarme. En enkelt varmelampe kan opvarme op til 17 m2.
 • Ingen varmespild: varmelamperne opvarmer kun de objekter og personer, som strålerne rammer – ikke luften.
 • Fleksibel montering: terrassevarmerne kan monteres stort set alle steder, som vægge, lofter, mure, parasoller og markiser – både ude og inde – og de kan selvfølgelig også monteres på et mobilt stativ. Og så vejer de kun nogle få kilo.
 • Ingen svineri og ingen støj: Du slipper for den støj og det sod, der følger med udendørs gasvarmere. Solamagic er helt lugt- og støjfri.
 • Miljøskånsom: Varmelamperne er udviklet med HeLeN IR- og No Glare teknologi – det betyder helt lavpraktisk, at du ikke finder en mere miljøvenlig løsning til opvarmning af udendørsarealer.
 • Energibesparende: 96% af elektriciteten bruges til selve opvarmningen (op til 65% større energibesparelse sammenlignet med andre varmeløsninger til udearealer).

Se flere fordele med Solamagics varmelamper på deres hjemmeside

 

Kontakt os uforpligtende

Er du i tvivl om noget? Har du spørgsmål? Eller er du klar til at indhente et godt tilbud? Så kontakt os på 56 97 41 52 eller lars@knudjensen-el.dk  – det er helt uforpligtende. Og husk at vi kan stå for montage og installation af alle typer og modeller af varmelamper

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 12 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 39679450