Storkøkken service

Professionel storkøkken service på Bornholm

Hos Knud Jensen og Søn på Bornholm, tilbyder vi storkøkken service på alt, lige fra den mindste driftsforstyrrelse af dine køkkenmaskiner, til store serviceaftaler på hele industri køkkener.

Den rigtige service og vedligeholdelse er afgørende for drift, levetid og økonomi. Vi sørger for at holde dit produktionsudstyr kørende, og dermed minimere risikoen for høje omkostningsfulde driftsforstyrrelser. I et storkøkken er det nemlig yderst vigtigt, at alt fungerer optimalt, og at udstyret er til at stole på. Det skal vi nok hjælpe dig med!

Vi udfører løbende service på opvaskemaskiner, ovne, koge- og stegeudstyr og sørger naturligvis for, at alle reparationer er udført korrekt og opfylder alle krav og regler. Vi står selvfølgelig altid til rådighed med rådgivning, så vi sammen kan finde ud af hvad den bedste løsning er for dig. Vi tager nemlig vores faglige stolthed meget alvorligt, og du kan derfor forvente at tingene bliver gjort yderst tilfredsstillende.

Kontakt os i dag på ☎ 56 97 41 52 eller på mail@knudjensen-el.dk og vi kontakter dig snarest. Din elektriker på Bornholm!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 2 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 2911 4080