Varmepumper Bornholm med montering 

Fantastiske tilbud på vej på Panasonic varmepumper.

Ring 56 97 41 52

 

Varmepumper er energieffektive og miljørigtige – og hos os får du altid et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpe med professionel montering.

Vi sælger og installerer luft til luft varmepumper til private boliger, sommerhuse og virksomheder og har mange års erfaring med både rådgivning og autoriseret installation.

Kontakt os i dag for tilbud på en varmepumpe – ☎ 56 97 41 52 eller skriv til os på lars@knudjensen-el.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Varmepumper Bornholm

Luft til luft varmepumpe Bornholm

Luft til luft varmepumper er en energieffektiv energiform, der i stigende grad bliver brugt i byggeriet af sommerhuse og almindelige parcelhuse. En af grundene til deres popularitet er de lave omkostninger ved installation og ofte betydelige besparelser i driften. Der findes mange typer varmepumper, og luft til luft varmepumper er den billigste af dem alle. Den trækker varme fra udeluften og sender varm luft indenfor.

En stor fordel ved en luft-til-luft varmepumpe er, at den primært er en grøn energikilde, der ikke belaster miljøet med CO2-udledning. En luft-til-luft varmepumpe bruger ganske vist strøm til at køre, men som tommelfingerregel giver den 4-5 gange den energi, den bruger. Så resultatet er, at to tredjedele af den genererede energi er gratis, både for din pengepung og for miljøet.

Er du klar til at investere i en varmepumpe? Kontakt os i dag, og vi står for levering, montering og installering af din nye varmepumpe på Bornholm. Vi er din ekspert i varmepumper, og holder til i Aakirkeby, men dækker hele Bornholm.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 11 =

Find os

Eskildsgade 10
3720 Aakirkeby
CVR: 39679450